Doma Camino er ejet af Hanne Friberg og blev etableret i 2016.

Som hestepige ved jeg, at der gælder samme regel for ridestøvler og staldstøvler, som der gælder for alt andet man bruger i stalden. Det skal være solidt, praktisk, holdbart og behageligt at bruge. Det ér disse støvler! Derfor måtte jeg tage dem hjem så alle i min omgangskreds også kunne opleve de lækre støvler. Nu skal resten af Danmark også have den mulighed 🙂 Sidder du i Sverige eller Norge og vil bestille hos os, så skriv til mig på hanne@www.domacamino.dk så finder vi en løsning.

Tanken om at importere de skønne håndsyede støvler til Danmark opstod på én af mange rejser til Andalusien, hvor støvlerne historisk bliver brugt til både ridning, hverdag og fest. Navnet Doma Camino kommer af spansk hvor Doma betyder dressur og Camino betyder at vandre. Vores støvler er alle super gode at vandre i, og meget velegnet til ridning,…men men men de kan også give et helt særligt look til en kjole.  Senere vil der komme flere varer til i form af andre lækre lædervarer som alle er håndsyede i Spanien.

For mere end 10 år siden var jeg på min første rideferie i bjergene nordøst for Malaga. Det var en dreamcometrue oplevelse. Vejret, naturen og hestene sammen med det gode selskab, gjorde turen til et minde for livet. Nogle år inden da havde jeg mødt de første spanske hingste Primero og Ibero, som jeg var heldig at få lov til at hjælpe med at tilride. Ud af den oplevelse voksede et ønske om en dag selv at eje en af disse vidunderlige drenge som de spanske hingste er.  Den gang var det ikke muligt for mig at købe en spansk hest med hjem, men jeg kunne da købe mig et par spanske ridestøvler, de støvler har holdt længe og de har hold drømmen om at eje en spansk hest i live. – // Hanne Friberg

Den drøm og den mulighed vil jeg gerne dele med jer.

The horse is the dream, start with the boots, I did.

Skriv til mig

Skriv til mig hvis du har spørgsmål til produkterne eller til hjemmesiden/shoppen...

2 + 12 =

Doma Camino

The horse is the dream! - start with the boots.

Almost 10 years ago I fell in love with the spanish horse on a riding holiday in Spain. I knew that one day I would have to have my own PRE. As a start I bought myself a pair of spanish boots, I still have them. I also have my dream spanish horse, Bucefalo. Now I know that the boots are just as fabulous as the horses, you should try them, start with the boots.

~ Hanne Friberg

© 2018 Doma Camino

Praktisk info

Doma Camino drives af mig, Hanne Friberg, Ordruphøjvej 40, stuen, 2920 Charlottenlund (Cvr. 35552197 / Spaces by Friberg).
 
Du kan finde vores handelsbetingelser her